
پریسکوپ چه مزایا و چه معایبی دارد؟
به گزارش فراسو به نقل از یورونیوز، شبکۀ اجتماعی توییتر اقدام به راه اندازی نرم افزاری به نام “پریسکوپ” کرده است که به کاربران امکان ضبط و پخش آنلاین ویدئوها را می دهد. استفاده از این نرم افزار در حال حاضر تنها برای کاربرانی که از سیستم عامل تلفن همراه به نام “آی او اس” استفاده می کنند، امکانپذیر است.
توییتر اعلام کرده است به زودی امکان استفاده از این نرم افزار را برای کاربرانی که از سیستم عامل آندرویید استفاده می کنند، فراهم می کند.
Introducing periscopeco
, a new app to share & experience live video from your mobile phone: https://t.co/Vl3S6SWsIC pic.twitter.com/suYRezE5pb
— Twitter (twitter) marzo 26, 2015
توییتر این نرم افزار را به قیمت ۱۰۰ دلار خریداری کرده و در اختیار کاربران این شبکۀ اجتماعی قرار داده است.
استفاده از این نرم افزار از سوی توییتر، سوالهایی را مطرح کرده است که از آنجمله می توان به رعایت حریم خصوصی افراد اشاره کرد. ضمن اینکه، هیچ نظارتی بر ویدئوهایی که از سوی کاربران به صورت آنلاین و مستقیم ضبط پخش می شود، وجود ندارد. برخی از منتقدان به نرم افزار پریسکوپ می گویند امکان نصب تلفن همراه به یک پهپاد و انتشار ویدئوهای ضبط شده توسط این تلفن همراه و پخش آن در یک زمان می تواند از نظر امنیتی مشکلاتی ایجاد کند.
Caméra embarquée, capteurs, maillots connectés, quand la tv tente de rendre le sport intelligent. http://t.co/ecnifJeUrx via latelier
— Laurent Maloberti (laurent_malo) March 27, 2015
در مقابل، طرفداران این نرم افزار می گویند استفاده از “پریسکوپ” نوعی خبرنگاری شهروندی است و می تواند به روند انتشار اخبار و مسائلی که رسانه ها به آن نمی پردازند، کمک کند.
پریسکوپ رقابت تنگاتنگی با نرم افزارهای دیگری به نام “Meerkat” دارد که قابلیت های مشابهی دارد.